Eerste show Floor en Faya

Op 12 september 2021 zijn onze dametjes voor het eerst op een groot evenement geweest namelijk de KCM van de NDC. Hun eerste show is hiermee een feit. Floor was buiten de ring vol bezig met haar bijtrol maar eenmaal in de ring wat onwennig en presenteerde zich daarom niet zoals het eigenlijk hoort. Het lopen daarentegen ging wel super.. actie is wat ze het liefst heeft. Ze heeft een mooie 3e plaats gekregen, kwalificatie uitmuntend.
Trots zijn we op Monique en Faya! Faya presenteerde zich uitstekend en ook het lopen ging prima. Met een 4e plaats en de kwalificatie uitmuntend kunnen we terugkijken op een mooie dag.
De show was bij Werkgroep Mergelland die alles uit de kast hadden gehaald om er een prachtige locatie en dag van te maken. Ook dank aan de keurmeester, mevrouw Merete Dalgaard (DK) voor het keuren van onze meiden.